De stand van zaken

Sinds de mislukte sluiting van de camping door de eigenaar in oktober 2007, is het hollend achteruitgegaan met de camping. Het terrein waaraan al jaren geen noodzakelijk onderhoud meer werd gepleegd, werd nu helemaal aan haar lot overgelaten. Dit tot grote ergernis van de vaste standplaatshouders die er hun chalet hebben staan. Alle toeristen zijn inmiddels zo goed als verdwenen. En dat is niet zo vreemd als men kijkt naar de staat van de velden en toeristische plaatsen. De staat van de sanitaire voorzieningen is helemaal een verschrikking. Het badhuis is verschrikkelijk smerig, de voorzieningen functioneren amper en er zijn geen wc-brillen dus men moet zitten op koud porselein. Niet fijn en niet erg hygiƫnisch.

Wij zijn...

...Belangenvereniging Camping de Berekuil. Wij hebben onszelf opgericht in 1998 om de belangen van de vaste recreanten op Camping de Berekuil in Utrecht te behartigen.

Wat doen wij?

Bestrijden dat de enige Utrechtse camping wordt gekocht door projectontwikkelaars die doormiddel van zogenaamde herstructurering heel veel geld willen verdienen met de doorverkoop van de camping aan een van de grote vakantieparkenketens. Wij zetten ons in om Camping de Berekuil weer een gezellige familiecamping te laten worden waar toeristen zich welkom voelen en een plezierige vakantie te beleven is.

Wat doen wij niet!

Als belangenvereniging vertegenwoordigen wij dus niet de camping. Voor vragen die betrekking hebben op boekingen...

Nieuwsbrieven worden verzonden onder de naam Infomail aan zowel leden van de belangenvereniging als aan niet-leden die zich hebben ingeschreven op de nieuwsbrief. De nieuwsbrieven bevatten algemene informatie die ook op het publieke deel van de website beschikbaar is.

Om van sommige artikelen de volledige tekst te kunnen lezen, dient u in te loggen op de website. Dit is alleen voorbehouden aan leden van de belangenvereniging.

De nieuwsbrief heeft geen vaste frequentie van...

Wegens onderhoud zijn de documenten kort niet beschikbaar.

Het forum is alleen toegankelijk voor leden van de belangenvereniging. Je kunt hier dus vrij spreken of vragen stellen aan elkaar en het mag over allerlei onderwerpen gaan. Het hoeft helemaal niet perse over campingzaken te gaan. Als je iemand zoekt voor je jonge katten of als je iets te koop hebt aan te bieden dan kan dat ook in dit forum geplaatst worden. Alle leden kunnen reageren op alle onderwerpen in dit forum.

Houd het netjes en gezellig op het forum.

Algemeen:

  • - Gebruik je...